Acasa
Portal Brokeri
Despre noi
Produse si Servicii
Parteneri
Contact
Axeria IARD
ASIGURARI GENERALE | DAUNE
Produse si Servicii
Evenimentul este acoperit de o asigurare RCA AXERIA IARD?
Echipa noastră tehnică este la dispoziţia dvs. pentru soluţionarea rapidă a problemei!
Accident!?!
EVENIMENT ÎNTÂMPLAT ȘI SOLUȚIONAT ÎN AFARA ROMÂNIEI
Procedura
EVENIMENT ÎN ROMÂNIA
EVENIMENT ÎNTÂMPLAT ȘI SOLUȚIONAT ÎN AFARA ROMÂNIEI
DECONTARE DIRECTĂ
NOTIFICARE DAUNA
FORMULARE DAUNA
STATUSURI DOSARE DAUNA
Date inregistrare
Aspecte legale
Linkuri utile
AXERIA IARD SA LYON – SUCURSALA BUCURESTI

J40/11706/07.07.2021 CUI 44552384

Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Nr. 1A, Etaj II, cod 013811

Societatea mama: AXERIA IARD

Sediu social: 27 rue Maurice FLANDIN, 69444 LYON CEDEX 03, Franta

Autorizata si inregistrata sub numarul 352893200 si supervizata de Autorité de contrôle prudentiel et de résolution (ACPR) Franta https://acpr.banque-france.fr
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF)

Petitii AXERIA IARD SA LYON – SUCURSALA BUCURESTI

Protectia Consumatorilor (ANPC)

Raport tarife de referinta RCA
Clauza de decontare directă

Petiții

Politica de cookies

Termeni si conditii

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal
©2021 AXERIA IARD SA LYON – SUCURSALA BUCURESTI Toate drepturile rezervate.
Procedura diferă în funcţie de ţara unde a avut loc accidentul.

Pentru evitarea complicaţiilor ulterioare, documentele pe care asiguratul Axeria IARD le semnează trebuie să fie într-o limbă cunoscută de acesta sau traduse în limba română. Se prezumă că semnatarul documentelor cunoaşte conţinutul şi eroarea de drept nu exonerează de răspundere.

Documentul Carte Verde
reprezintă un document internaţional de asigurare emis în numele biroului naţional auto, în baza căruia, proprietarul/utilizatorul/conducătorul vehiculului pentru care documentul a fost eliberat, este asigurat în privința răspunderii civile pentru pagubele produse prin intermediul vehiculului respectiv, în conformitate cu legislația fiecărui stat pentru care documentul de asigurare este valabil.

Dacă evenimentul este acoperit de o asigurare Carte Verde AXERIA (ataşată asigurării RCA) şi s-a produs în afara teritoriului României, asiguratul trebuie să anunţe cât mai rapid reprezentanţii Axeria IARD, astfel:
Completați cu atenție toate rubricile formularului Constatare Amiabilă de Accident sau așteptați să vină Autoritățile Competente să întocmească documentele în care se consemnează datele privind împrejurările în care a avut loc accidentul, dacă legislația țării respective impune acest lucru.

Predați celuilalt șofer o copie după documentul dumneavoastră de asigurare Carte Verde, după certificatul de înmatriculare (talon), permisul dvs. de conducere, actul de identitate, etc.
TELEFONIC (Luni ÷ Vineri, 09:00-18:00) – apelând Serviciul Call-Center, un reprezentant Customer Care vă oferă suportul necesar unei notificări complete şi corecte.;
E-mail – trimiteţi un mesaj la adresa greencard@axeria-iard.ro, în care menţionaţi detaliile evenimentului, daunele materiale şi/sau vătămările corporale produse şi cui aparţine vinovăţia, iar dacă este cazul sau solicitaţi, un specialist daune vă contactează în vederea clarificării tuturor aspectelor.